Logga in Testa gratis

Egen

Tid

Svårt att träna under pandemin? Med oss blir det enkelt:

Prenumerera på vår gravidyoga och gravidpilates- Du får både inspelade och livesända pass

Dessutom får du unika gravid & förlossningstips av våra barnmorskor och vår doula på köpet.

Just nu – prova på kostnadsfritt i 7 dagar. 

Egen

Tid

Svårt att träna under pandemin? Med oss blir det enkelt!

Prenumerera på vår gravidyoga och gravidpilates- Du får både inspelade och livesända pass. 

Dessutom får du unika gravid & förlossningstips av våra barnmorskor och vår doula på köpet.

Just nu – Prova kostnadsfritt i 7 dagar.

VÄLKOMMEN!

Det är inte lätt att vara gravid och navigera sig kring alla råd och tips. Med hjälp av oss på Egen tid kan du hitta ditt inre lugn och styrka med gravidyoga, gravidpilates och förlossningsförberedelse online. Välbeprövade metoder och träningsformer som idag rekommenderas av barnmorskor och läkare.

Våra kunniga yogainstruktörer och barnmorskor guidar dig genom graviditeten med inspirerande pass och tips på nätet – med vår unika prenumeration får du tillgång en medlemssida omsorgsfullt fylld med värdefulla pass och tips. 

Testa gratis i en vecka och välj bland över 50 förinspelade och direktsända pass där du får råd, stöd och stärkande träning. Desssutom får du varje vecka tips och råd av våra barnmorskor och vår doula. Om du väljer att fortsätta prenumerera kan du känna dig trygg med att det inte är någon bindningstid. Du kan när som helst, enkelt och smidigt avsluta din prenumeration.

För att du alltid skall få det senaste fyller vi hela tiden din sida på med nya pass och tips. Du får varje vecka:

  • På måndagar – Veckans pass i Gravidyoga eller Gravidpilates
  • På tisdagar – Veckans direktsända gravidyoga från studion i Stockholm.
  • På torsdagar – Veckans förlossningstips av Barnmorskorna Anna Falkenström och Sofie Gustafsson
  • På torsdagar – Veckans Gravidtips av Doulan Cecilia Olin 

Sedan start för 16 år sedan har över 10 000 gravida tränat hos oss och 95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda.

Att prenumerera kostar 345:- per månad. Just nu kan du prova vår prenumeration kostnadsfritt i 7 dagar

Du betalar med Klarna och du har ingen bindningstid och kan närsomhelst avsluta din prenumeration

VARMT VÄLKOMMEN!

Träna gravidyoga och gravidpilates med oss på Egen tid!

Vår trailer

Vår trailer

VÅRA LOKALER

Götgatan 11, Slussen
Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
Magnus Ladulåsgata 48, Medborgarplatsen
organisationsnummer: 556948-6888

Klarna_Logo_Primary_Black

Hos oss på Egen tid kan du boka personlig träning på två olika sätt. 

Personlig träning 60min

Här får du möjligheten att bli guidad till ett skönt yogapass, helt anpassat för Dig. Passet börjar med några minuters samtal om hur du mår och vad du har för önskemål och behov. Därefter guidas du igenom passet som avslutas med en stunds djupavslappning. Ett pass kan innehålla både fysiska yogaövningar anpassade efter Dig, andningsövningar, meditativa övningar samt djupavslappning. Hur just Ditt pass kommer se ut kommer vi överens om i början av lektionen.

Pris: 795:-

Privat yogakonsultation 90 minuter

Här får du möjlighet att få ett helt skräddarsytt yogapass att göra hemma under din graviditet. Innan konsultationen får du fylla i ett formulär med lite frågor kring din hälsa samt dina önskningar och behov för ditt yogautövande. Formuläret mailar du tillbaka till oss helst senast dagen innan.

En konsultation går till så att vi börjar med att samtala kring formuläret och du får berätta lite om hur du mår och vad du har för önskningar och behov. Sedan kommer du få göra några övningar så att vi kan se vilka övningar som passar dig bäst. Därefter designar vi ett individuellt yogaprogram till dig som vi noga går igenom. Du får yogaprogrammet skickat till dig och du kan höra av dig med frågor kring konsultationen.

Pris 995 :-

This will close in 0 seconds

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Mer Info om prenumerationen

När du har klickat på “ Starta din provperiod” landar du på en sida där du fyller i dina uppgifter, inklusive betaluppgifter. Du betalar inget förrän efter 7 dagar och om du vill fortsätta efter en vecka behöver du inte göra något alls utan låter bara prenumerationen vara kvar.

När du anmält dig för att prova på veckan kommer du till en medlemsssida med tillgång till alla pass med mer. Från den sidan kan du enkelt avsluta din prenumeration när du vill. Väljer du att vara kvar så kommer Klarna att debitera dig på det sätt som du själv önskade när du anmälde dig.