Logga in Testa prenumerationen

Egen tid

Gravidyoga & gravidpilates

Tid

Välkommen – Med över 10 000 nöja kunder är  vi störst i Sverige på gravidyoga.
Hos oss kan du träna gravidyoga och gravidpilates online via en unik prenumeration
som också ger dig tips och råd från vår barnmorska och vår doula.
Du kan också yoga med oss på plats i vår studio i Stockholm.
.

Välkommen – Med över 10 000 nöjda kunder är vi störst i Sverige på gravidyoga.

Hos oss kan du träna gravidyoga och gravidpilates online via en unik prenumeration eller på plats i någon av våra studios i Stockholm.

VÄLKOMMEN!

Egen Tid är störst i Sverige på gravidyoga med de bästa och mest erfarna instruktörerna inom gravidyoga och gravidpilates.  

Med hjälp av oss kan du hitta ditt inre lugn och styrka med välbeprövade  träningsformer som idag rekommenderas av barnmorskor och läkare.

Sedan start för 16 år sedan har över 10 000 gravida tränat hos oss och 95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda.

Det finns två olika sätt att träna med oss: 

PRENUMERERA PÅ GRAVIDYOGA, GRAVIDPILATES SAMT GRAVID & FÖRLOSSNINGTIPS ONLINE:

Med vår unika prenumeration får du tillgång en medlemssida omsorgsfullt fylld med värdefulla pass och tips. Testa  gratis i en vecka och välj bland över 50 förinspelade och direktsända pass där du får råd, stöd och stärkande träning. Desssutom får du tips och råd av våra barnmorskor och vår doula. Om du väljer att fortsätta prenumerera kan du känna dig trygg med att det inte är någon bindningstid. Du betalar just nu 245:- i månaden (ord. pris 395:-) via Klarna och du kan när som helst, enkelt och smidigt avsluta din prenumeration. Läs mer och boka här. 

KURS I GRAVIDYOGA eller GRAVIDPILATES I VÅR STUDIO i STOCKHOLM. 

Vår kurs i gravidyoga ger dig styrka, vitalitet och hjälper dig att må bättre och hålla kroppen i form. Under passen fokuserar vi mycket på övningar som ger dig närvaro och ny kraft.

Vår kurs i Gravidpilates är en fantastisk träningsform som hjälper dig att behålla styrkan och smidigheten under graviditeten. Dessutom kan du komma tillbaka mycket fortare efter födseln, till en stark och smidig kropp.

Du kan själv välja den dag och kurslängd som passar dig bäst! Du kan också prova på en gång först om det passar dig bäst. 

Just nu får du ett par vackra örhängen i kristall och kvalitets stål som gåva vid köp av kurs i Gravidpilates eller Gravidyoga. 

Dessutom ingår vår online prenumeration med pass i gravidyoga och gravidpilates samt gravid & förlossningstips så länge du önskar. Mer information om detta får du i ett välkomstbrev när du bokat din kurs. 

Läs mer och boka här

VARMT VÄLKOMMEN!

Träna gravidyoga och gravidpilates med oss på Egen tid!

Vår trailer

Vår trailer

VÅRA LOKALER

Götgatan 11, Slussen
Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
Magnus Ladulåsgata 48, Medborgarplatsen
organisationsnummer: 556948-6888

SPI_03.MB-Large-SV.png
Klarna_Logo_Primary_Black

Hos oss på Egen tid kan du boka personlig träning på två olika sätt. 

Personlig träning 60min

Här får du möjligheten att bli guidad till ett skönt yogapass, helt anpassat för Dig. Passet börjar med några minuters samtal om hur du mår och vad du har för önskemål och behov. Därefter guidas du igenom passet som avslutas med en stunds djupavslappning. Ett pass kan innehålla både fysiska yogaövningar anpassade efter Dig, andningsövningar, meditativa övningar samt djupavslappning. Hur just Ditt pass kommer se ut kommer vi överens om i början av lektionen.

Pris: 795:-

Privat yogakonsultation 90 minuter

Här får du möjlighet att få ett helt skräddarsytt yogapass att göra hemma under din graviditet. Innan konsultationen får du fylla i ett formulär med lite frågor kring din hälsa samt dina önskningar och behov för ditt yogautövande. Formuläret mailar du tillbaka till oss helst senast dagen innan.

En konsultation går till så att vi börjar med att samtala kring formuläret och du får berätta lite om hur du mår och vad du har för önskningar och behov. Sedan kommer du få göra några övningar så att vi kan se vilka övningar som passar dig bäst. Därefter designar vi ett individuellt yogaprogram till dig som vi noga går igenom. Du får yogaprogrammet skickat till dig och du kan höra av dig med frågor kring konsultationen.

Pris 995 :-

This will close in 0 seconds

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Mer Info om prenumerationen

När du har klickat på “ Starta din provperiod” landar du på en sida där du fyller i dina uppgifter, inklusive betaluppgifter. Du betalar inget förrän efter 7 dagar och om du vill fortsätta efter en vecka behöver du inte göra något alls utan låter bara prenumerationen vara kvar.

När du anmält dig för att prova på veckan kommer du till en medlemsssida med tillgång till alla pass med mer. Från den sidan kan du enkelt avsluta din prenumeration när du vill. Väljer du att vara kvar så kommer Klarna att debitera dig på det sätt som du själv önskade när du anmälde dig.